Pasta

IDag efter skolan gick jag och min lillabroder till Mormor som är på besök och bor hos min moster med familj. vi fikade och pratde ett tag sen gjorde jag lite läxor , sen kom peter och Artjom ,sen kom Annika , då åkte jag annika och mormor in till stan och åt mat på en italiens resturang vid fridhemsplan tror jag , det hette någonting med chao chao , aja god pasta hade de iallfall ,sen åkte vi hem jag pluggade jag lite till och nu sitter jag här..
den här låten är så sjukt bra , speciellt hans version på den , jag vet inte vad han heter men denna låten finns på min iPod och jag knarkar den

xoxo

Bee Movie

kollade precis klart på Beemovie, det var riktigt bra faktiskt och jag tyckte det var gulligt att biet den handlade om Hete Barry<3 Och i slutet när föräldrarna står och kramar varandra och säger " Det där är vår Barry!" var det svårt att hålla tårarna borta , för självklart tänkte jag på min egen Barry , gud vad jag kommer sakna dig ! I Love Barry <3
xoxo

You laugh untill you cry

Gårdagen blev en riktigt mysig dag , vi var vid skytteholm min grupp började på byggstationen , vi gjorde en pyramid som vi sedan satte ihop med alla andra grupper . vid station nummer två lekte vi en lek som hette guldskon , jag fattade ingenting , sen skulle vi bygga en kreativt bygg med så några fötter i marken , vi lyckades att inte ha några fötter i marken alls , baserna låg ner och jag stog på deras händer ,lite svårt och förklara men vann gjorde vi :) sen ut till lära känna varandra stationen , där ksulle man presentera en anan och sen , "stå-på-bänken-och-byta-plats-till-längdordningleken" . Sen bar det av till Vatten stationen , där skulle man hålla en MUg i munnen och sen skulle man hällaöver till kompisen bredvd utor som jag har fick jag nicole bredvid mig , hon hällde ner hela mig , jag blev lite frustrerad så jag tog när det vcar slut alla vattenhinkar och hällde över henne :9 förlåt alal andra det kom på , det var inte menengen . Sen var det picknick mysigt , sen byggde vi massa ( bilder finna på nicoles blogg ,http://nnicolees.blogg.se/) sen byggde vi massa onebase byggen det va kull jag fick var fram :) Juste vi byggde också med Barrys lillasyster Aisling , hon är så söt precis som MIn lilla Barry. det var så kul att bygga som bas med henne för hon väger ingenting :) jag , Naomi , Alicia och Isabell gick sist typ klockan 18.00 XD PÅ kvällen kollade jag ESC jag tyckte att det var riktigt många bra låtar med iår , synd bar att Perelli inte kom så bra till , själv tyckte jag att  Ukraina Grekland Danmark och Tysklad ( dock inte artistern autan låten) var bäst . Idag har jag gjort absolut ingenting har varit ensam hela dan , trots att det är morsdag , Mamma fick en fin liten väska/plånbok från Fiorelli.
xoxo

Dynamitesdagen

Igår var Ellen och Becca hemma hos mig , vi kollade på film , pratade och kollade i gammla skolkataloger:) Vi hade sjukt roligt :) De gick hem vid 1 nån gång då gick jag och la mig eftersom jag måste vara lite pigg idag , det är ju Dynamitesdagen ! Jag skriver mer om den ikväll . Nu ska jag gå och äta frukost ha det bar 
xoxo 

Becca och Ellen , bilden är rätt gammal ;)

Fotbollsturnering

Idag var det den årliga fotbollsturneringen, den gick väl sådär , men vi kämoa på bra :) efter vi hade kört våra matcher stannade Jag Emma Oskar Morgan Sebbe och MAtias och spelade lite fotboll och kollade på den sista mastchen . sen mötte jag Becca Ellen och Sandra i solna centrum vi gick lite där jag köpte ett par pilotbrillor och hår band . sen åkte vi in till Stan jag köpte en present till mamma och sen gick vi och Åt Ben and jerry glass ,jag tog Coocki Douhg och Bohemian Rasberry :) Stackars eller tappade sinj galss i backen och fick köpa en ny :/ men sen åkte vi hem och nu ska jag iväg och spela piano , ska sluta på det tror jag , det är inte lika kul längre ska nog ta Sånglektioner istället , vad tycker ni ?
xoxo

Charlotte Perelli

Självklart knepp Perelli en final plats !!! NU är det bara vänta till den stora finalen hoppas hon vinner :)
xoxo

Tack My Snart Blir Jag Miljonär .

Idag hade vi typ Svenska och So prov , de gick väl bar tror jag . efter skolan gick jag till Sandra och kollade å Gossip Girl som sandra hade spelat in , för båda vi missade det i Tisdags . Sen hem och Plugga , när mama kom hem hjälpte jag ehnne att laga mat , och jag måste säga tt jag är imponerad på mig själv XD NU ska jag titta på Eurovision Songcontest. IMorgon Är det Fotbollsturnering i skolan , Det kommer nog att gå bra .
xoxo

Vidal Sassoon

Vidal Sassoon Nano Tourmaline & Ceramic, Grön

Köpte en ny plattång häromdagen . 399 :- PÅ Åhlens City , Billigt billigt :)

God Morgon

Nu har jag precis vaknat , börjar halv tio . Skönt med lite sovmorgon för en gångs skull . jag har inte så mycket att sktiva så det blir en låt istället :)
 
Regina Spektor - Fidelity

Regin aär ett musik geni , jag älskar hennes musik , fick hennes senaste platta i namsdagspresent av pappa , den är så bra , här är ett smakprov på den !

Ps. Jag ÄLsar Deils mer än något annat .NI gör helvetet till den bästa platsen på jorden !

xoxo

Till Devils


Läs Barrys blogg så förstår ni ;)
jag älskar er !
xoxo

Barry <3

My friends


I'm not quite sure were to begin or were to start

All I really know is that this poem's from my heart.

This may sound confusing- it is for me too

But I'm ready to begin this poem for you


A tortuous winding path - life is a confusing place to be

I want to get away from this stress and find the real me

Why can't I be happier? Today's a new day...

Yet I have thoughts and memories that don't go away


I think of my life, and that my problems aren't so bad

But for some unknown reason I still feel kind of sad

It's tough being a teenager, sometimes it's just a scare

I wish I had some answers, life isn't always fair,

Sometimes I'm just really lost and don't know what to do

I wonder where to go and who I can talk to


No one really knows which thoughts I choose to share

But even if I had told them, they probably wouldn't care

Sometimes I want to say "Thanks for all that you've done"

But the words fly through my head as quickly as they come

I don't know how to talk to you, to tell you how I feel

Now and then it's so complex, life seems so surreal


You may not see when I stumble, trip and fall

When the tears are in my eyes and there's no one to call

You may not hear me when I cry in bed at night

Hoping my worries will somehow be put right

You may not always love me when we just don't get along

I may screw up when I just won't admit that I was wrong.

I'm sharing with you because I know that you really care

The friends you are to me is special, precious and rare

Sometimes I might act joyful to camouflage my fears

But deep down inside, I want to burst right out to tears

All I need sometimes when my heart just wants to break

Is your smile and a hug, that's what I can't fake


I need you my friend to take my hand and try

To help me mend my broken heart and be there when I cry

I want you to be with me and to walk with me on this road

To step along beside me and help me with this heavy load


I want you to feel free - I hope I don't ask too much

Just be there when I need you, and offer me your touch

Some people are ashamed to cry, but I'm not afraid

For crying is the way that I let out my pain


A friend walks in when others walks out

You knocked on the door when I was full of doubt

You where an angel you've helped me do what's right

When I had no eyes - you saved me - you were my sight


You all helped me trough, without you, where would I be?

A blessing and a treasure is what you all are to me

You are great persons with great advice to lend

I just want you all to know that you are wonderful friends


Have I changed you? You've changed me a great deal

You've let me be who I am and tell you how I feel

The best thing ever was finding friend just like you all

Who listens and talks to me, you make each day seem new


I hoped you liked this poem... like I said from the start

This poem was written for you from deep down inside my heart.


Written by: Cecilia Barry

Denna dikt har Cecilia Barry skrivit ( till Devils) , Barry är den mest underbara person som finns , ord kan inte förklara hur extremt tacksam jag är som har fått Barry som min vän . Jag tänker inte låta någonting någonsin  ta henne ifrån mig !
Cecila Barry Jag Älskar Dig


Träning

Idag var det träninga fast ingen vanlig träning utan det kom folk från demons och daisies och sökte in , det gick jättebra forutom att jag gjorde illa knätt ,det gör pyttelite ont , Hoppas det går över till imorron , då är det try out till diamonds :)
Var det bara jag som hade problem med mitt Telia Abbonemang igår ? fick höra av några andra att de också hade krångel , på min stog det " ingen nätåtkomst " så det gick inte att andvända den . Var det någon som hade samma problem ?

det finns en person som jag bara vill krama just nu Och det är Berry http://cheerbarry.blogg.se/  Jag tror hon behöver de nu :) Barry I älskar You , punkt slut : )

Run Fat Boy Run

Igår såg jag en sjukt rolig film , den heter run fat boy run ,se den den är sjukt bra :)

xoxo

Idag hatar jag posten

Idag är jag lite sådär småtjurig , när jag kom hem efter skolan låg det där ett brev som var addreserat till Mig , jag öppnar och i där ligger en Åtgärdnignslapp för min Spanska när jag läst lappen förstår jag om man läser mella raderna att jag har Ig i spanska ..Lite surt , jag tycker doch att min spanska lärare borde ha sagt till mig lite tidigare att jag hade , det anledningen var bladna annat att ag hade Ig på mitt senaste spanska prov som jag skrevi februari ( !) så hon har ju haft lite tid på sig att kläma ur sig mitIG men så det blir till att rå plugga til provet om två veckor . imorron är det engelska prov känner mig rätt säker på grejerna , hoppas det går bra :) i Tisdags var det try out till Diamonds och igår var det vanlig träning. IMorron ska jag nog dra ber till Gina TRicot mamma hummade nåt om nån annons om rea aja får se om det stämmer . Men nu ska jag gå och pluuga till provet
xoxo

Malin och Sandra


Ibland mår man sjukt bra

.


Spring Cross

IMorse gick jag upp vid sju klädde på mig , åt frukost och åkte till RIssen där väntade My och hennes mamma, vi skulle till universitet , för vi skulle vara med på Spring Cross( ett lopp )  och vara funktionärer  , vi blev indelade i grupper , och i min grupp kom Jag Julia, Ellen , Emelie , Jennifer, Sandra och Frida , vi fick order om att vi skulle åka till Hagga parken ( !!!!) ajja som de sa åkte vi dit , vi sveaplan skulle vi byta till en annan buss men vi råkade ta fel buss så vi fick gå av och gå till andra sidan gatan och ta den bussen . Men men framme vi koppartälten satte vi oss och vänta då vi var en timma tidiga , sen vid 11 fick vi ner dit vi skulle vara och stå och dela ut vatten och banan. det gick bra vra bara lite stressigt , emn lite brun har jag nog blivit . vid 13 slutade vi , då kom pappa och hämtade mig , vi åkte till skivmässan i solnahallen. det var ganska kul , eller kul och kul , de hade billiga skivor och dvder . jag köpte celine dions ny a skiva och the ring 2 , såg ettan igåt , haah jag vet at jag är efter , men jag såg den hemma hos sandra igår ,hon hade tjejmiddag , det var mysigt :) kom ihåg att gratta henne den 18 maj !!! ( www.s4ndr4s.blogg.se) nät jag och pappa kom hem ringde jag sandra och hon kom över och vi kollade på filmen jag hade köpt , jag somnade mitt i filmen så i slutet fattade jag ingenting . men jag får väl kolla på den igen . sen gick vi på picknink hela familken K och A . 
xoxo
   

Connie Talbot- I Will Always Love You


Sm i Borås

I Måndags natt kom jag hem från en utav de bästa helgerna i mitt liv . JAg har nämligen varit , hör och  häpna, på cheerleading Sm i Borås, Hela dynamites orckade som vanligt , Bilder kommer senare , tjata inte det går i fortare för det !!!
Nu är jag lite irriterad , det är såhär cornelia som gick i mitt lag förrut är skyldig min kompis My pengar och nu värar hon ge tillbaka dem så nu är jag lite sur på henne för det är inte så snällt mot min alltid så snälla My .
NNu har jag inte mer att skriva skriver nog mer imorron
xoxo


Boknörd


RSS 2.0