Nyårsafton

Middagen i Lördags var trevlig . Igår var jag mamma och fredric inne i stan och skull lämna tillbaka lite julklappar . kom hem med ... ingenting. Nu sitter jag på pappas jobb ( stalands möbler ) och har tråkigt ska snart åka hem , följde med för att kolla på rean men det var väldigt utplockat .  kvällen spenderas hos sandra ( som de flesta andra år) . ska bli trevligt .

GOTT NYTT ÅR ! /M

Middag

Ska snart iväg på middag hos några kompisar . Trevligt . Idag var jag och Sandra i solna centrum och kollade lite på rean , men det blev mest rean på Gina Tricot , hittade massor men köpte bara en grej , det är som en kort jacka/kavaj eller vad man ska säga . bild kommer senare . jag köpte oxå Niveas nya dusch creme HAPPY TIME, den doftar underbart! och dessutom var den på rea så den kostade bara 20 spän ! billigt ! men nu ska jag gå och platta håret Ha  det bra !

5954_2aed51a2c06f60a3bdd0572e79080540
/M

Min Nya Kärlek


Torsdag

Idag har jag städat mitt rum och toaletten. inget mer eller joo plattat håret .

Den här låten har liksom fasnat på min hjärna men jag vet inte riktigt om jag tycker den är bra eller dålig , vad tycker ni ?


jul

Kom precis hem från landet , Julen var anorlunda vi brukar aldrig vara på landet men det var mysigt. orkar inte skriva då jag är otroligt  trött, mina små kusiner är väldigt krävande . bilder kommer senare.
/m


Fredag

Äntligen Jullov! Dagen började men julkalendern och sedan påklädning med mera , sen kom Sandra Hit och gav mig en julklapp nyfiken som jag är öppnade jag det direkt, det var ett jättefint halsband tack så jätte mycket världens bästa vän kommer aldrig lämna dig det lovar jag !  sen gick jag och bästa vän till skolan , skönt med sällskap för en gångs skull det är så tråkigt att gå själv.  Kort dag i skolan ,samlades i klassrumet ocg pratade lite sen gick vi ner till aulan och kolla på avslutnigen den var av den mindre bra sorten, om  man säger så . Efter det gick vi tillbaka till klassrummet och fick våra betyg, jag måste erkänna att jag var lite nervös. Men det gick jättebra fick VG i alla kärnämnen(Matte,Engelska,Svenska) och hemkunskap, resten G . Dock har alla lärare hållt ner betygen för att vi ska kunna höja de till våren . När jag kom hem städade jag lite , sen kom mamma hem så vi åkte skulle åka till Täby Centrum .Men  när vi kommer ut till bilen är det nån som har kört på en av backspeglarna på vår bil , så vi får åka ner till macken och ser vad de kan göra de säger att först måste åka till ett försäkringsbolag och anmäla det eller nåt , så då gjorde vi det sen åkta vi tillbaka till Macken där tejpade upp spegeln , så nu har vi världens snyggaste backspegel. Men sen åkte vi till Täby , Gick först till pappa och eric ( De jobbar på stalands möbler där ) sen gick jag och mama och handlade lite julklappar sen gick vi och åt sushi smaskens , jag skulle kunna äta det fler gånger om dan året runt ! vi gick där i typ 5 timmar för vi väntade på att klockan skulle bli 20:00 då de två männen i familjen slutade men det tog lite tid på stalands så vi satt väl i bilen runt nio , när vi kom hem gick jag till sandra och gav henne en julklapp i form av en ring från guldfynd som det stog "FRIEDSHIP" på . den var fin tyckte jag . Nu har jag precis ätit och ska snart se på film  med familjen . Åker till landet imorron , tidigt . vi har planerat att åka typ 7 , så vi lömnar väl hemmet vid åtta halv nio nånting . 
/M 

Torsdag

Idag var det en ganska lugn dag snackade betyg på de flesta lektionerna , och kollade på film på vissa, Efter skolan gick jag ,Johanna,Matilda,Annahita,Ellen,Ulrika,Rebecca,Emma,Wille och FRedde till solna c vi gick till mcdonalds och satt där rätt länge sen tröttnade vi och gick hem till Johanna och Matilda där åt vi deras mamma underbart goda pasta...sen gick vi hem till FRedde och tittade på Saw 3, hah den var ju bra ju jag trodde jag skulle skita ner mig men den va inte läskig . Det var mysigt . nu ska jag nog gå och städa mitt rum , det är inte en vacker syn i detta tillstånd. Imorron börjar vi halv 10 så det blir extra lång sovmorgan ahdet bra Och God JUl om jag inte hinner skriva innan (åker till landet imorron och år där hela julen , ha det bar hej då
/m

Tisdag

Idag var det en ganska lugn dag i skolan började med bild där vi gjorde klart våra lergubbar haha min såg ut som jag vet inte vad men blev iaf godkänd på den uppgiften . sen va det no och det var också nice då vi byggde på våra drömjobb, men jag anna  och matilda satt mest och prata .
sen sett och seen lunch då gick vi hem till anna och hämta ostbågar sen gick vi till centrum och köpte ne påse cheeseballs på eftermiddagen tittade vi film i aulan ( stand by me hette den den va sämst ! ) man fick inte ha godis och sånt men jag anna och matilda smugglade in våra påsar men ostbollar. sen kastade några killar (nämner inga namn) godis på mig problembarn som jag är skricker jag rakt ut i aulan *VEM FAN KASTAR GODIS PÅ MIG ? ? ? !!!*Min lärare fick damp och jag fick damp tillbaka och jaa det slutade med att jag va tyst . *hatar alla lärare förutom min mamma henne älskar jag ! * sen slutade vi jag och alex gick hem till henne , ingen hade rastat hennes underbara hundar Emma och Tina , jag blev överlycklig eftersom vi då var tvugna att göra det :) sen efetr eet tag gick vi och mötte Danny och malin i centrum och därifrån gick vi till konfirmationen , det var kul där vi fick julpyssla , mohahah . Vi fick dekorera pepparkakor , göra julkort, Nejlikor i apelsiner, Smällkarameller, och äta julbord . när vi skulle hem skulle kaktus och melon dansa lite det slutade med att de klumparna ramlde omkull och kaktus skrapade upp typ halva lillfingret sen gick jag och kaktus till bussen då tappade hon känseln i fingret :/ läskigt , men sen kom den tillbaka .

Idag är den 6 dagar kvar till julafton .
Pepparkaksfakta: uttrycket: Man Blir Snäll Av PEpparkakor är jätte gammalt och börjadem ed att man hade dylig hygien förr i tiden så man var väldigt hård i magen , alla gick runt och klagade och hade ont, men om  man åt en pepparkaka(som hade väldigt mycket kryddor i sig ) blev man lite lösare, och då gladare och snällare. jaa nu vet ni det !

/M

Bubbly-Colbie Caillat


Den här låten är underbar!

Dynamite devils!

HIttade en slide show på mitt underbara lag vet inte vem som gjort den men My (hejjaghetermy@pa) Hade den på sin press;)


Måndag

Idag är jag hemma från skolan har värsta magvärken hoppas det bara är lite mättnad från i går och inte vinterkräksjukan för den vill jag verkligen inte ha ! ska ta det lungt och bara slappa runt lite . Över Jul ska vi åka ner till landet, mysigt . vad ska ni göra ?


Hittade filmer från Bert . Den är faktiskt inspelad på min gammla skola. här kommer en klockren scen från vår gammla gympasal!
 

The Corrs-Breathless


Gud jag älskar den här låten , den är jättegammal men ialla fall den är jättebra!

Söndag

Idag har jag varit i solna centrum och handlat de sista julklapparna , känns skönt att äntligen ha det gjort. Va men hele familjen, sen gick vi och åt på Fullrum(kinesisk), gotteligott. Blev dock väldigt mätt , så mätt att jag fick magknipp och mådde illa och somnade i soffan är vi kom hem men nu mår jag lite bättre får se om jag orkar skolan imorron .
Ikväll va det ju den här svenska hjältar galan på trean, jag såg bara börjar bland annat om den där lilla killen som hade varit hemma med sin mamma och lillebror och lagat mat och så kom det in en knarkare med kniv och tog barnen som gisslan, men den lilla killen lyckades få knarkaren att släppa de och gå därifrån. helt oltroligt jag skulle Dö av skräck , och så kommer det en liten sju åring och är jättelugn och bara löser alltihop, han är verkligen en vardagshjälte!

/M

Pulkapappa

                   

Fredag,Lördag

I Fredags efter skolan gick jag och giirlsen ner til solna centrum och till donken käka lite glass och sen skulle vi gå och kolla i lite affärer sen när vi skulle gå ut från Kikcs började  det att pipa om mig i de där grejjerna vid utgången jag höll på och pissa på mig, inte av rädsla utan av pinsamhet, men vi kom fram till att det var min plånbok så nu måste jag byta den eftersom jag inte hittar larmet, men sen gick jag till min piano. Sen hem och städa. har gjort i ordning lite i mitt rum hängt upp lite tavlor och så , det blev niiice.
På kvällen åkte jag och Sandra hem till Ellen, Sedan kom resten av girlsen. Vi kollade på Saw, eller all utom jag och anna vi spelade monopol i ellens rum , haha vi är så jävla fega, fast vi kollade lite då och då .
Idag hade vi juluppvisning men Dynamites, Det var Dunderroligt, vi har bästa föreningen asså! Älskar er !<3
efter det hade vi pyssel här hemma , Mycket trevligt. Nu ska jag titta på film . Ha det bra 
/ M  

Lucia

oj nu har det gått ett tag sen jag bloggade sist men December är en så otroligt stressig månad. sens förra torsdagen har det hänt ganska mycket men jag ska fatta mig kort.  
Fredag: var sjuk
Lördag:Först Loppis med klassen , sen kom  My (www.dindromminverklighet.blogg.se) och hennes mamma och så åkte jag med dem till Sofia Skolan och hade fyra timmars träning med de bästa ! <3 Sen när jag kom hem tog jag det lung då jag var helt slut . 
Söndag : KOmmer inte ihåg men jag tror att jag och mi familia var och handlade lite julklappar. 
Måndag:Back To Scholl. Skjutsade Artjom Till hans träning .  
Tisdag : Engelska prov som gick sådär .Efter det åkte jag och mamma till Solna Centrum och handlade mer julklappar .
Onsdag: Lucia. Gick men i tåget i skolan det säckert ut som skit jag lovar. alla stog blandade både tärnor pepperkakor och tomtar ! Men jag har kommit på att enda gången man kan vara fjortis utan att  vara fjortis är på lucia om man är pepparkaka för då kan man ha brunpuder och idomin ( som kristyr) . är jag inte lite smart ? Efter skolan åkte jag och sandra till Solna C Och kollade på Emma som gick Lucia Där , du var jätteduktig Gumman !
 sen kom min älskade lillebror så vi gick till Donken och åt lite sen gick vi och hanlade lite julklappar .

/M 

VÄRLDENS BÄSTA JULKALENDER

Jag tänkte göra ne lista på tidernas bästa julkalender och jag tänkte sätta upp några nominerade så får ni rösta på vem som ska vinna !

Nr1 : Sunes Jul


Nr2:Mysteriet På Greveholm


Nr3:Trolltider


Nr4:DieselRåttor och SjömansMöss


Nr5:När Karusellerna Sover


Nr6:Jul I Kapernaum


Nr7:teskedsgumman


Nr8:Pelle Svanslös


Nr 9:Tomtemaskinen(pettson och findus)



KOmmer ni på några fler så skriv !



RÖSTA!


HJÄLP?!?

OJOJ det blev lite fel med nåntin gdär jag skulle lägga in en film men otekninsk som jag är kunde jag tydligen inte XD nån som kan hjälpa mig ? (A)


-

Har inte orkat blogga ett atg nu för jag har ju varit sjuk och är fortfarande . Jag ska nog vara hemma imorron också. På Lördag har klassen loppis i HuvudstaCentrum Kom dit och köp vet ja !
Sen är det Långträning , Fett Kul om jag inte varit så sjuk men jag får gå i alla fall då vi ska träna programm mycket !
men nu ska jag titat på film . nån som har lite julklapps tips till Testoseronet i min familj . Den ena är 11 den andra 16 och den andra äe så gammla så att jag glömt.. XD

blir glad för svar


Sjuk

Jaha och så är man sjuk igen , feber, huvudvärk , ont i halsen, hosta och täppt näsa, JIPPIE precis vad jag ville ha ! 
där för har det inte hänt så mycket idag. har inte så stor matlust har endast fått i mig ett halft äpple och lite banan hoppas jag få tllbaka aptiten snart annrs blir jag väl aldrig frisk .. 
Nu pallar jag inte skriva mer måste nog gå och lägga mig , ha det bar till skilllnad från mig  

RSS 2.0