Lördag

Igår åkte hela laget till Lagnö gud va kul det var. och lyckades ju faktiskt skrämma några med min amyter om spöken på vinden där vi sov . på kvällen när vi kom dit åt vi pizza packade upp och hade småstjärnorna, klockan tio gick vi in till hallen , vem slängde sig i skummgummigropen ? MALIN! där var vi ett tag sen givk vi och la oss , det var super läskigt för att det lät som att nån gick på taket, men mitt i natten gick bob och louice och kollade vad det var och det var balkongräcket så hade gått sönder, då somnade , hade inte kunnat sova pga det där ljudet . 
Nästa morgon väckning 07:45 , men jag gcik upp kvart över tror jag . vi åt frukost och sen tränade vi hela dagen :) blödde lite ( eller rätt kraftigt ) näsblod men det är smållarman får ta  det är bara upp och hoppa igen . fyra blev det hemfärd , kom hem sov i nån timma bada i nån timma åt mat och sen melodifetsivalen , gud vilken dålig deltävling det var ju ingen bra låt med ... men men . nu ska jag packkaa imorgon åker jag till Åre , så uppdatering kommer om en vecka ha det bar puss 
/M 

Tisdag

dagen gick bra , på al tiden fick alla gå på promenad förutom jag aanna ullis och hanna vi fick städa klassrummet . efter skolan gick jag anna och hanna ner till stallet , vi spelade kort och sen gick hanna hem , då gick jag och annhita till hennes skåp och hon bytte om sen började hennes ridlektion jag satt där och kollade  och jag frös så jag vet inte vad , jag hade två jackor och en filt och skackade som en kåt hankanin!när anna slutade gick vi och kollade på lite hästar , de är så söta jag tror att innerst inne så är jah nog en hästtjej ialla fall . jag menar det går ju i blodet . sen gick vi till skolan vid 19.00 tiden vi skulle ha öppet hus och de som var med där får sluta tidigare nån annan tisdag . där jobbade vi med so och våran tidning . sen gick jag hem ... juste anna(menfaan.blogg.se) och jag har givigt varandra ett löfte , inget godis och mer motion ! så på fredag eftermiddag hör och häpna ska vi ge oss ut och springa , ja vi får väl se hur det går , lättare sagt än gjort men men ...
/M

Måndag

studiedag , jag hanna anna tilla och sandra gick till solna , jag köpte världens gulligaste gummianka som från och med nu är min personliga maskot.
  

Söndag

Gåradagens favoriter blev

/M

Lördag

Har int eskrivit på så länge men jag orkar bara skriva från i fredags och framåt . efter skolan i fredags gick vi till johanna och tilla , vi kolla de på scrubs och sen gick jag och spelade piano , efter det ringde jag de och då hade det gått till l'ami(cafe) vi satt där i typ 1 h och 40 minutersen gick vi tillbaka till hanna och tilla och tråkade sen va sandra tvungen att gå hem , men vi andra gick och hyrde saw 4 , haha johanna och tilla satt och åt lasange när vi börja kolla , men de gjorde de inte efter några sekunder in på filmen ... filmen var helt okej inte så läskig untan mer blodig. ialla fall sen kom pappa och hämtade mig på vägen hem från jobbet han hade köpt sushi :) idag hade vi Dmgenrep med cheerleadingen det var suuuperkul och det gick bra tror jag ...:) nu har vi gäster , annika , peter och artjom( moster , mosters man , kusin )  , vi har ätit tacos och snart ska vi kolla på melodifestivalen. Jag hoppas att Ola Har en bra låt , för han har en så bra sångröst . men favoriten från förra lördagen blev delad  och här kommer de två vinnarna i min melodifestivalentävling ( det behöver inte vara sångbidrag) 
 
/M

Tisdag

Har inte haft tid att skriva så mycket och kommer inte att ha det de närmaste dagarna då det ligger mycket plugg på schemat efter en veckas frånvaro ... men nu ska jag plugga till mitt spanskaprov imorgon .
/M

Söndag

Varit sjuk hela veckan , så det finns inte så mycket att skriva om ... skriver imorgon

Måndag

Sjuk .

Söndag

Igårkväll gick jag till hanna och tilda iallfall, anna var där också . vi kollade på bring it on , och sen började vi kolla på harry potter men jag ville inte så vi körde upp till bevis det var kul . sen orkade jag och annhita inte åka hem så vi sov där , fan va varmt det va , men kul . de ville sova , ville jag ? nej ! jag låg och prata för mig själv där . imorse gick anna och tilla upp typ kvart över sju eller något för de skulle till stallet , men jag och hanna tittade på tv till typ kvart över nio då gick vi och åt frukost och sen gick vi oxå ner till stallet nu ska jag gå på gudtjänst , vi måste göra det tio gånger när konfirmeras.
/M


Lördag

Idag var det långträning i 4 timmar . Gud va bra det gick tjejer. skulle gått till johanna och tilda men jag orkar inte och så är det ju sånt väder ! men jag älskar snö!men inte blåst...
/M

Fredag

Dagen har varit underbar . Första timmen var det hål i vilket lollo sa igår att det skulle bli rför att skulle av ledig och det fanns ingen vikarie som orkade vara på skolan 8.10, på son hade vi prov det gick sådär men g delen klarade jag i allafall . håltimme på NOn oxp :) jag anna tilla och fredde åkte till solna och tillbaka till huvudsta igen på idrotten hade vi skridskor jag va me då jag bara varit med på en tidigare skridskolektion . sen gick vi hem till tilla och hanna och kollade på titanic *snyft* sen gick jag och sandra hem sen gick vi tillbacka tillde vi gicj ut med tora sen gick vi och hyrde en film 'På andra sidan ' tror jag . den var helt okej det var en thriller. den var inte så läskig utan man ville mest veta vem som var 'spöket' på vinden . nu är jag hemma och ska förmodligen att kolla på en till film eller gå och lägga mig , långträning imorgon , ska bli kul , men jobbigt .

Juste Emma vad har hänt med dig ? har jag gjort någonting mot dig , det verkar som att du hatar mig .
/M

RSS 2.0